Суд відкрив провадження за позовом керівника Укрспирту до Мінекономіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд відкрив провадження за позовом керівника Укрспирту до Мінекономіки

Фондовий ринок
259
Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом Сергія Блескуна до Міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України про визнання протиправним неприйняття рішення про оголошення конкурсного відбору керівника Укрспирту.
Про це повідомила прес-служба Окружного адміністративного суду міста Києва.
«Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом Сергія Блескуна до Міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України. Серед вимог позову – визнати протиправним бездіяльність міністерства у неприйнятті рішення про оголошення відбору керівника особливо важливого для економіки Державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості «Укрспирт», – йдеться в повідомленні.
Як зазначається, позивач також просить суд зобов’язати Мінекономіки протягом 30 днів з моменту вступу в законну силу рішення суду по цій справі оголосити відбір на посаду керівника зазначеного підприємства. Суд прийняв рішення про розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін та проведення судового засідання за наявними в справі матеріалами.
Як повідомляв Укрінформ, Сергій Блескун подав дві позовні заяви: про необхідність проведення конкурсу на посаду керівника ДП «Укрспирт», і про підписання контракту з чинним керівником ДП.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас