Кирило Шевченко – четвертий рік поспіль у трійці кращих банкірів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кирило Шевченко – четвертий рік поспіль у трійці кращих банкірів

Особисті фінанси
50
Щороку видання «Фокус» представляє рейтинг найкращих топ-менеджерів країни – тих, хто знає, як втримати та розвивати бізнес навіть у складних умовах. Серед кращих у фінансовій сфері – голова правління УКРГАЗБАНКУ Кирило Шевченко.
За 5 років правління Кирила Шевченка УКРГАЗБАНК підтвердив стратегію green-banking, що фокусується на ефективному використанні ресурсів та зменшенні шкідливого впливу на навколишнє середовище. Банк став лідером у кредитуванні еко-проєктів.
Основною задачею, що стоїть перед Банком, Кирило Шевченко вважає збереження акцентів «зеленого» банкінгу та підтримку міжнародних організацій в обличчі нового акціонеру IFC.
При складанні рейтингу журнал оцінював діяльність як менеджерів, що управляють власним бізнесом, так і найманих топів приватних компаній, і керівників державних активів. Далі видання опитало майже 100 галузевих експертів, аналітиків та учасників ринку. Більшість експертів виставляли бали анонімно. Респонденти назвали найефективніших, за їх думкою, керівників та пояснили, чому вважають їх гідними звання кращого топ-менеджера у своїй галузі в 2019 році.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас