Гігабітний Інтернет по акції від провайдера Мережа Ланет в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гігабітний Інтернет по акції від провайдера Мережа Ланет в Києві

Особисті фінанси
177
Найвигідніша пропозиція цього літа від провайдера гігабітного Інтернету.
Гігабітний Інтернет по акції від провайдера Мережа Ланет в Києві
Втомилися від повільного Інтернету вашого провайдера? Часті перебої з’єднання не дають нормально працювати? Відео завантажуються дуже довго? Літо – час змін. Тим більше, інтернет-провайдер Мережа Ланет пропонує провести його на турбо-швидкості. Дивись фільми, спілкуйся онлайн, будь активним у соціальних мережах, як ніколи, – з новою вигідною пропозицією це доступно за копійки. Ніколи ще акції інтернет-провайдерів домашніх мереж не були настільки вигідними. Для тих, хто втомився оплачувати високі тарифи провайдерів Інтернету, хто хоче стабільну швидкість і якісне з’єднання, Мережа Ланет представляє акцію – тариф GigaLite.
Умови акційного підключення
Замовте акційне підключення й ви отримаєте:
1. Інтернет на швидкості до 1000 Мбіт/с до кінця року за 199 грн.
2. Безкоштовне підключення
3. 100% кешбек з першого платежу на бонусний рахунок сервісу Ланет.TV.
Стабільну швидкість, яку гарантує кращий провайдер Інтернету на гігабітній швидкості в Україні.
Часто акції провайдерів приховують в собі умови, які не рекламують. Наприклад, платне підключення, придбання обладнання, неможливість змінити тариф або розірвати договір по закінченню акційних умов. У Мережі Ланет все прозоро:
  • підключення безкоштовне і з його умовами ви можете ознайомитися на сайті або за телефоном;
  • ніякого додаткового обладнання – тільки гігабітна мережева карта або гігабітний роутер для можливості отримувати швидкість 1000 Мбіт/с;
  • по закінченню терміну дії акційного тарифу, абоненти будуть переведені на мінімальний тарифний план (без ТБ), який буде актуальний на той момент. Залишається також можливість змінити його на будь-який інший після закінчення акції.
Встигніть підключитися – акція діє до 24.08.2020. І поки ви ще думаєте, ваш сусід вже замовив підключення. Доступних всього 100 заявок в день. Іншої такої вигідної акції інтернет-провайдерів просто не знайдете.
Сплачуйте зараз 199 грн і користуйтеся гігабітним інтернетом до кінця 2020 року
Тариф GigaLite – це доступ до всесвітньої мережі за 1 грн/дн. Море можливостей: соціальні мережі, інтернет-телебачення, фільми онлайн, месенджери і необмежене відвідування сайтів. Завантажуйте, діліться відео з друзями, відправляйте файли співробітникам і партнерам, надсилайте бабусі прогноз погоди – одним словом робіть все й одночасно. Про якість вашого Інтернету подбає кращий інтернет-провайдер Києва – Мережа Ланет. А ще ви отримаєте цілодобову технічну підтримку, зрозумілий особистий кабінет, можливість оплачувати послуги онлайн, кредитний період та інші сервіси. Чим раніше замовите підключення, тим довше зможете користуватися Інтернетом на тарифі GigaLite.
Досить думати – час діяти. Просто наберіть номер (044) 500-03-03 або надішліть заявку на пошту info@lanet.ua та користуйтеся всіма перевагами високошвидкісного Інтернету.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас