Visa запускає в Україні спрощену процедуру онлайн-оплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Visa запускає в Україні спрощену процедуру онлайн-оплати

Особисті фінанси
873
Компанія Visa оголосила про розширення функціоналу оплати Click to Pay в Україні, що дозволить споживачам здійснювати безпечні і швидкі покупки у різних продавців і на різних платформах.
Про це Finance.ua повідомила пресслужба компанії.
Що це означає:
  • на сайтах роздрібної торгівлі або в мобільних додатках, що відображають піктограму Click to Pay, споживачам, які попередньо додали свою картку, не потрібно буде вводити 16-значний номер картки і запам’ятовувати паролі для здійснення покупки;
  • споживачі можуть оплачувати покупки своєю карткою Visa там, де бачать піктограму Visa Click to Pay. Функція цієї кнопки використовує передові технології і методи аутентифікації, включаючи перевірку пристрою і біометрику для захисту транзакцій.

Як дешево купувати в інтернеті

Оплата дотиком кнопки спрощує здійснення покупок онлайн тим споживачам, які хочуть користуватися карткою Visa на сайтах різних торговців, а не одного інтернет-продавця. Близько 40% онлайн транзакцій в усьому світі здійснено саме цим способом.
Безпека. Для захисту всіх типів цифрових транзакцій Visa пропонує токенізацію, яка замінює 16-значний номер облікового запису власника картки на захищений код (токен), яким не можуть скористатися шахраї. Більше того, Click to Pay також взаємодіє зі специфікацією токенізації EMVCo і специфікацією 3-D Secure, щоб використовувати більше інструментів безпеки для нових та існуючих цифрових платіжних каналів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас