Таскомбанк посилив позиції в ТОП-10 рейтингу "50 провідних банків України" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк посилив позиції в ТОП-10 рейтингу "50 провідних банків України"

Кредит&Депозит
141
Таскомбанк посилив позиції в ТОП-10 рейтингу "50 провідних банків України"
9 липня на церемонії Financial Club Awards – 2020 названо лідерів фінансового ринку. За результатами щорічного дослідження «Фінансового клубу», ТАСКОМБАНК увійшов до ТОП-10 рейтингу «50 провідних банків України 2020», підвищивши свою позицію ще на один пункт, порівняно з результатами минулого року.
«Минулий рік видався досить складним для фінансового сектору — зростання економіки не було, а нинішній — кинув нові виклики. Проте, завжди, за будь-якої турбулентності, ми продовжуємо працювати, кредитувати реальний сектор економіки та надавати фінансові послуги на належному рівні, — підкреслив Голова Правління ТАСКОМБАНКУ. — Ми чітко розуміємо потреби своїх клієнтів, впевнені у свої компетенціях на ринку та завжди сподіваємось на довготривалі партнерські стосунки. Поступове посилення позицій Банку на ринку передусім є результатом довіри наших клієнтів та злагодженої роботи професійної команди».
ТАСКОМБАНК посів перше місце в номінації «Обслуговування фізичних осіб у відділенні», а також увійшов до ТОП-10 лідерів ринку в таких номінаціях:
  • «Обслуговування юридичних осіб» — 7 місце;
  • «Ощадний вклад» — 8 місце;
  • «Преміальний банкінг» — 9 місце;
  • «Автокредит» — 10 місце;
  • «Інтернет банкінг» — 10 місце.
«На сьогодні обслуговування клієнтів у відділеннях – досить складний процес. Попри те, що більшість банків ключовими каналами обслуговування нині обирають дистанційні, ми прийняли рішення розвивати і регіональну мережу, і онлайн-банкінг. Навіть під час карантину, ми робили усе можливе, щоб надавати клієнтам достойний рівень сервісу у відділеннях та забезпечити комфортне обслуговування для кожного», — додав Голова Правління АТ «ТАСКОМБАНК» Володимир Дубєй.
Рейтинг було складено на основі щомісячних даних Національного банку, квартальної та річної звітності, а також внутрішньої інформації банків. Дослідницька група враховувала дані за більш ніж 120 показниками: інформацію щодо процентних ставок із залучення та розміщення коштів, щодо умов кредитування, територіальної присутності банків, рівня інформаційних технологій, що використовуються банком, гнучкості підходів до оцінки кредитних ризиків та за низкою інших показників, що характеризують основні напрямки діяльності.
Довідка: АТ «ТАСКОМБАНК» засновано в 1989 році та є одним із найстаріших комерційних банків України. Банк надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і приватним особам. У 2004 році банк приєднався до Групи «ТАС», яка залишається однією з найбільших інвестиційно-фінансових груп країни. Входить до ТОП-17 банків за розміром активів. За результатами досліджень рейтингового агентства «Кредит рейтинг» кредитний рейтинг банку визначений на рівні uaAAA (найвищий) з прогнозом «Стабільний», а рейтинг надійності банківських вкладів (депозитів) — на рівні «5» (найвищий). Також ТАСКОМБАНК посідає 3-є місце в рейтингу надійності депозитів «Стандарт Рейтинг» за результатами 2019 року й постійно укріплює свої ринкові позиції. Ліцензія НБУ №84 від 25.10.2011 р.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас