Адвокат отримав підозру за спробу виманити пів мільйона гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Адвокат отримав підозру за спробу виманити пів мільйона гривень

Кримінал
245
У Києві повідомлено про підозру адвокату за спробу шахрайським шляхом заволодіти 570 тис. грн. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Офісу Генпрокурора.
“За процесуального керівництва прокуратури міста Києва адвокату повідомлено про підозру у шахрайському заволодінні грошовими коштами шляхом підбурення до надання неправомірної вигоди службовій особі (ч. 2 ст. 15 ч. 3 ст. 190, ч. 4 ст. 27 ч. 2 ст. 15 ч. 3 ст. 369 КК України)”, – йдеться у повідомленні.
За даними слідства, адвокат підбурював представника клієнта до передачі 570 тис. грн неправомірної вигоди судді за сприяння у видачі судового наказу про стягнення з товариства на користь клієнта заборгованості по заробітній платі в розмірі 7 млн грн. “Однак вказані кошти адвокат не збирався передавати судді та мав намір ними заволодіти”, – зазначили у прокуратурі.
Затримано адвоката прокурорами спільно зі слідчими ГУ ГП у Києві та працівниками Управління стратегічних розслідувань у Києві ДСР Нацполіції України під час одержання частини обумовленої суми в 30 тис. грн.
Наразі до суду подано клопотання про обрання йому запобіжного заходу.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас