Мінціфри презентувало інтерактивну карту об'єктів підтримки підприємництва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінціфри презентувало інтерактивну карту об'єктів підтримки підприємництва

Особисті фінанси
287
Мінцифри оцифрувала об’єкти інфраструктури підтримки підприємництва та бізнес-об’єднань в Україні, а також розробилоа інтерактивну мапу для потенційних та діючих підприємців із сіл, міст (в тому числі об’єднаних територіальних громад) і регіонів.
Про це повідомляє пресслужба Мінцифри.
Що це дасть: ініціатива спрямована на підтримку підприємців, представників органів місцевого самоврядування, інших зацікавлених сторін у подоланні наслідків СOVID-19, адже за допомогою мапи можна буде отримати вичерпну інформацію про об’єкти підтримки підприємництва та бізнес-об’єднання на місцевому рівні.
Інтерактивна мапа інфраструктури підтримки підприємництва доступна на платформі Дія.Бізнес.
На мапі кожен підприємець зможе знайти вичерпну інформацію про інкубатори та акселератори, центри підтримки підприємництва, фонди, бізнес-асоціації та інші об’єкти інфраструктури підтримки підприємництва у своїй громаді та регіоні.

Що таке додаток Дія та як ним користуватися 📱

“Головна мета проєкту — консолідувати на сайті Дія.Бізнес всю інформацію про існуючі об’єкти інфраструктури підтримки підприємництва, які можуть надати підтримку потенційним та діючим підприємцям на локальному рівні”, – зазначають у відомстві.

Довідка Finance.ua:

  • 28 лютого Міністерство цифрової трансформації офіційно презентувало онлайн-платформу для підприємців Дія.Бізнес.
  • На порталі доступні: каталог бізнес-ідей зі зручними шаблонами, перелік усіх необхідних юридичних документів для відкриття бізнесу, онлайн-сервіси та програми підтримки для підприємців на одній сторінці, довідник підприємця – на основі матеріалів профільних державних органів та провідних компаній України та кейси конкретних проблем, питань та запитів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас