Harley-Davidson скоротить 13% глобального штату — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Harley-Davidson скоротить 13% глобального штату

Фондовий ринок
222
Harley-Davidson Inc., найбільший виробник мотоциклів в США, оголосив про намір скоротити близько 700 робочих місць по всьому світу в рамках глобальної реорганізації бізнесу на тлі економічної кризи через пандемію коронавірусу.
Як повідомляється в прес-релізі компанії, план реструктуризації, який передбачає скорочення її глобального штату приблизно на 13%, спричинить витрати в розмірі близько $42 млн у другому кварталі.
Harley-Davidson кілька тижнів тому відновила роботу заводів в умовах зниженого обсягу виробництва, при цьому компанія обмежила асортимент мотоциклів, що поставляються дилерам. Заводи і більшість дилерських центрів Harley закрилися в березні в рамках обмежень, спрямованих на стримування темпів поширення коронавірусу. Компанія зазначає, що скорочення є частиною більш широкого стратегічного плану і не пов’язані з впливом пандемії на економіку.
Перехід до більш раціональної організації потребуватиме зменшити число співробітників по всьому світу приблизно на 700 осіб, йдеться в повідомленні, близько 500 співробітників, як очікується, покинуть компанію до кінця поточного року. Глобальний штат Harley-Davidson налічує близько 5600 співробітників.
Крім того, повідомляється, що головний фінансовий директор Harley-Davidson Джон Олін пішов з компанії в рамках оголошених змін. Він обіймав цю посаду з 2009 року. Віце-президент і фінансовий керуючий Harley-Davidson Даррелл Томас буде тимчасово виконувати обов’язки CFO до тих пір, поки не буде знайдений наступник.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас