Топ-менеджмент Креді Агріколь зустрівся з 12 корпоративними клієнтами в рамках туру по Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Топ-менеджмент Креді Агріколь зустрівся з 12 корпоративними клієнтами в рамках туру по Україні

Особисті фінанси
55
У червні топ-менеджмент Креді Агріколь здійснив масштабний діловий тур по регіонах України. В рамках туру голова правління банку Карлос де Корду зустрівся з 12 корпоративними клієнтами банку ― представниками національного та міжнародного бізнесу з різних секторів економіки: АПК, будівної та харчової промисловості, ІТ тощо.
Голова правління зустрівся з топ-менеджерами компаній: Кернел, IMC, CRH у Києві, Оліяр, SoftServe, Fujikura, Ензим у Львові, Нібулон, Інагро (Agrofusion) у Миколаєві, UBC у Харкові, Агро-Овен у Дніпрі та Рудь у Житомирі. Карлос де Корду відзначив якість та інноваційність українського бізнесу.
«Ми зустрілися з чудовими компаніями, здебільшого це сімейний бізнес, якому вдалося досягти найвищих стандартів якості та ефективності на міжнародній арені. Вони демонструють вражаючі результати, інвестують у дослідження та розвиток, використовують прогресивні технології та обладнання найвищої якості. Ці компанії цінуються зарубіжними партнерами, вони займають топ-позиції у своїх індустріях, і що найважливіше ― вміють жваво адаптуватися до кризи. Це дійсно вражає!» ― коментує Карлос де Корду, голова правління Креді Агріколь Банку.
За чотири тижні топ-менеджери Креді Агріколь відвідали одинадцять міст України і подолали 4 500 кілометрів.
«Це були надзвичайно цікаві та корисні поїздки. Такі зустрічі з клієнтами ― справжня цінність для нас. Ми детально вивчаємо специфіку бізнесу, тож можемо запропонувати найбільш ефективні та зважені рішення. Ми, безумовно, продовжимо візити до наших клієнтів вже незабаром», ― розповідає Лариса Бондарєва, заступниця голови правління Креді Агріколь Банку.
За матеріалами:
Креді Агріколь Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас