Apple обіцяє підтримку Thunderbolt в своїх нових комп'ютерах Mac на базі чіпів ARM — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple обіцяє підтримку Thunderbolt в своїх нових комп'ютерах Mac на базі чіпів ARM

Фондовий ринок
316
Компанія Apple вирішила відмовитися від використання процесорів Intel і перейти на чіпи ARM власної розробки. Разом з тим, навіть незважаючи на відсутність процесорів Intel, Apple обіцяє і далі підтримувати підключення Intel Thunderbolt USB-C в нових комп’ютерах на базі власних чіпів.
«Понад десять років тому Apple об’єдналася з Intel з метою проектування та розробки Thunderbolt, і сьогодні наші клієнти насолоджуються швидкістю і гнучкістю, які вона дає кожному Mac. Ми, як і раніше, є прихильниками майбутнього Thunderbolt і будемо підтримувати його в Mac з чіпами Apple», – заявив представник Apple.
Однак варто зазначити, що, незважаючи на тривалу співпрацю, Apple все ще не запропонувала підтримку інтерфейсу Thunderbolt в якихось своїх продуктах, крім комп’ютерів Mac з процесорами Intel. Зокрема, планшет iPad Pro на базі власного процесора ARM відрізняється наявністю звичайного порту USB-C, а не роз’єму Thunderbolt 3. У комплекті розробника Apple для ARM також пропонуються тільки стандартні порти USB-C.
Очікується, що Apple випустить свої перші комп’ютери Mac на базі ARM-процесорів до кінця 2020 року. Компанія планує повністю перевести лінійку своїх продуктів на власні чіпи протягом 2 років.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас