Стрімке зростання Tesla перетворило багатьох її співробітників на мільйонерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стрімке зростання Tesla перетворило багатьох її співробітників на мільйонерів

Фондовий ринок
4526
Стрімкий злет американської автомобільної компанії Tesla перетворив багатьох її співробітників і керівників на дуже багатих людей, хоча лідирує в цьому плані, звісно, гендиректор Ілон Маск (Elon Musk).
Як і більшість технологічних компаній, Tesla пропонує опціони на акції та гранти в рамках своїх компенсаційних пакетів. Але, на відміну від більшості автовиробників, компанія пропонує виплати у вигляді опціонів на акції всім співробітникам, включаючи виробничих партнерів і персонал з продажу, що рідко зустрічається в автомобільній промисловості.
У зв’язку з нещодавнім різким зростанням вартості акцій, що зросла тільки цьогоріч на понад 200%, в компанії з’явилася ціла група нових «мільйонерів Tesla». Оскільки топ-менеджерам доводиться розкривати свої активи в компанії, можна достовірно визначити, наскільки вони стали багатшими за цей час.
Ось кілька прикладів, наведених ресурсом Electrek: Згідно з останнім звітом, Дрю Багліно (Drew Baglino), старший віце-президент з енергетики Tesla, володіє 4222 акціями компанії. Його частка в Tesla на сьогоднішній день сктановить понад $5,7 млн. Багліно є одним з провідних інженерів Tesla, його вважають новим неофіційними технічним директором компанії.
Джером Гильєн (Jerome Guillen), президент виробничого департаменту, володіє 9752 акціями Tesla на суму понад $13 млн. Гильєн очолював кілька ключових програм в Tesla, в тому числі Model S і Tesla Semi, перш ніж стати керівником департаменту.
Зак Кіркхорн (Zachary Kirkhorn), фінансовий директор Tesla, в даний час володіє 11 831 акцією Tesla вартістю понад $16 млн. Це один з наймолодших фінансових директорів серед великих технологічних компаній, йому 35 років.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас