З липня Національний банк запускає Всеукраїнську інформаційну кампанію з протидії платіжному шахрайству і Банк "Кліринговий Дім" підтримує її — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З липня Національний банк запускає Всеукраїнську інформаційну кампанію з протидії платіжному шахрайству і Банк "Кліринговий Дім" підтримує її

Особисті фінанси
15
#ШахрайГудбай – це інформаційна кампанія, мета якої – навчити українців правилам безпеки безготівкових та онлайн-платежів.
У світі понад половина карткових шахрайств відносяться до соціальної інженерії: люди самі переказують гроші шахраям або розкривають їм дані своїх карток. Виклик для усіх банків усіх країн у період карантину та масового переходу в онлайн – убезпечити людей від таких випадків.
Проєкт #ШахрайГудбай, організатором якого є Національний банк України, об’єднав навколо інформаційної кампанії близько 50 партнерів – це банки у тому числі: платіжні системи, правоохоронні органи, мобільні оператори, інтернет-магазини. Національний банк України і Банк «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ» заручилися підтримкою партнерів, щоб спільними зусиллями розповісти про основні правила платіжної безпеки якомога більшій аудиторії.
Детальніше про цей проект можна дізнатися за посиланням
За матеріалами:
Кліринговий Дім
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас