У Вінницькій області з банкомату вкрали близько мільйона гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Вінницькій області з банкомату вкрали близько мільйона гривень

Кримінал
928
У Вінницькій області невідомі вкрали з банкомату близько 1 млн грн. Поліція встановлює зловмисників.
Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.
Так, близько 3:35 5 липня правоохоронцям надійшла інформація про те, що в приміщенні магазину в селищі міського типу Дашів (Іллінецький район) невідомі скоїли крадіжку грошей з банкомату, пошкодивши його. Сума викраденого становить близько мільйона гривень.
Слідчим управлінням обласного управління поліції розпочато кримінальне провадження за частиною 5 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою). Санкція статті передбачає покарання до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Нагадаємо, що в ніч з 9 на 10 квітня в Харкові було підірвано банкомат, поліція затримала зловмисників, а вкрадені гроші обіцяли повернути банку. За словами одного з чиновників, двоє зловмисників під’їхали до банкомату на велосипедах, щоб не було виявлено автомобіль, на якому вони приїхали до місця злочину. За допомогою направленого вибуху був зламаний банкомат “Приватбанку”, вмонтований в стіну супермаркету “Дігма”, в якому були грошові кошти в сумі 1 млн 978 тисяч 400 грн.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас