Перша українська родина отримала доступне житло під 8,8% річних — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перша українська родина отримала доступне житло під 8,8% річних

Особисті фінанси
81
У перший же день запуску всеукраїнської програми доступного іпотечного кредитування під 8,8% річних ми видали кредит для молодої родини. Перший наш позичальник, який вже давно мріяв про власне житло – Олександр із з смт. Великодолинське. Його родина тепер матиме однокімнатну квартиру в Одесі.
Сьогодні наша іпотечна програма під 8,8% річних стала доступною у кожному куточку України. Такі умови вже можуть отримати наші активні клієнти для придбання житла на вторинному ринку нерухомості. Власний внесок – від 30% вартості житла. Строк кредитування – до 20 років.
«Ми розділяємо бажання уряду у забезпеченні власним житлом якомога більше українських родин. Це наш соціальний обов’язок, як державного банку, і важливий внесок у майбутнє України. Водночас ми добре розуміємо, що доходи більшості українців не дозволяють їм придбати омріяне житло відразу, а гідні умови життя молодим родинам потрібні вже сьогодні. Тому ми запустили кредитування житла на таких лояльних умовах, щоб забезпечити наших громадян доступним фінансуванням на придбання власного омріяного житла. І перший же день дії цієї програми показав наскільки довгоочікуваною та затребуваною вона є», – наголосив Голова Правління УКРГАЗБАНКУ Кирило Шевченко.
За доступним кредитом вже можна звертатися до будь-якого відділення УКРГАЗБАНКУ. Найближче відділення можна знайти тут.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас