Київ буде «жорстко реагувати» на незаконні будівництва - Кличко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ буде «жорстко реагувати» на незаконні будівництва - Кличко

Казна та Політика
851
Столична влада Києва продовжить жорстко реагувати на випадки незаконного будівництва та невиконання забудовниками своїх зобов’язань. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко.
«Нам потрібно активізувати роботу комісії з проблем незаконних забудов. Сьогодні вранці, разом з поліцією, я був на одному з таких об’єктів. Ярославів Вал. Історичний центр міста. Забудовник там зовсім втратив розум. Там, за документами, мало бути аварійне укріплення будинку. Втім, ці люди звели нову будівлю – 5 поверхів під землю! Нам потрібні конкретні рішення та конкретні дії. Ми повинні оперативно і суворо реагувати на дії безвідповідальних забудовників. Аби інші розуміли, що в місті треба дотримуватися закону. І що треба поважати киян», – наголосив мер столиці.
Він зазначив, що подібні дії забудовників завдають шкоди не тільки зовнішньому вигляду міста, а й можуть призвести до техногенних катастроф.
Мер столиці також закликав представників правоохоронних органів на постійній основі долучитися до роботи з активістами. І оперативно реагувати на звернення мешканців міста щодо можливих незаконних будівництв.
За матеріалами:
Build Portal
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас