BMW вводить абонентську плату за опції в автомобілях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BMW вводить абонентську плату за опції в автомобілях

Технології&Авто
2718
Компанія BMW заявила про впровадження нового ПЗ iDrive 7.0 для флагманської лінійки своїх автомобілів, яке буде доповнено платними розширеннями, доступними в магазині ConnectedDrive. За замовчуванням новинки концерну отримають низку корисних опцій прямо з конвеєра – але за їх розблокування користувачеві доведеться доплачувати щомісяця.
Під час презентації нового програмного забезпечення представники BMW заявили про запуск магазину ConnectedDrive. Тепер за активацію функції підігріву сидінь або керма, адаптивного круїз-контролю і інших можливостей користувачеві буде запропоновано оформити щомісячну передплату.
BMW вводить абонентську плату за опції в автомобілях
BMW вже практикувала подібний принцип надання послуг раніше, пропонуючи покупцям регулярно оплачувати доступ до сервісу Apple CarPlay. За задумом автовиробника, такий підхід дозволить водіям активувати функції, якими він рідко користуються, лише при необхідності. Так, круїз-контроль стане в нагоді під час далекої подорожі, а підігрів сидінь для деяких регіонів актуальний лише протягом кількох місяців в році.
BMW вводить абонентську плату за опції в автомобілях
BMW також випустила перше безкоштовне оновлення iDrive 7.0, що включає поліпшену навігацію, можливість голосового управління, сервіс Android Auro і технологію Digital Key, яку нещодавно представила Apple.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас