Шмигаль допустив перехід на дистанційне навчання з вересня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шмигаль допустив перехід на дистанційне навчання з вересня

Казна та Політика
2417
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив про можливість дистанційного навчання в Україні восени у разі погіршення ситуації з епідемією COVID-19.
Про це він сказав під час Години запитань до уряду в парламенті.
«Стосовно освітнього процесу восени – весь світ готується до другої або третьої хвилі коронавірусу, тому дуже важливо мати змогу в умовах пандемії, яка не припинилась, яка продовжується і наростає в світі, навчати наших дітей незалежно від ситуації з епідемією та пандемією світовою, тому можливість дистанційного навчання ми передбачаємо», – заявив він.
За словами голови уряду, наразі в уряді працюють над тим, щоб дистанційне навчання було якіснішим і повноцінним. Шмигаль відзначив, що у дітей повинна бути можливість у разі загрози епідемії проходити навчання дистанційно. За його словами, дистанційне навчання – це лише можливість.
«Звичайно, ніхто не скасовує і не збирається скасовувати класичного традиційного освітнього процесу – це пріоритет, ми також над ним працюємо. В умовах помірного розвитку епідемії в Україні освітній процес буде розпочатий з дотриманням елементів захисту дітей, вчителів – масочний режим, дистанція, дезінфекція», – підкреслив прем’єр-міністр.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас