Як підприємцю отримати довідку про доходи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як підприємцю отримати довідку про доходи

Особисті фінанси
1390
Головне управління ДПС у Тернопільській області нагадало, що платники податків можуть отримати довідку про доходи через Електронний кабінет.
Запит щодо отримання відомостей з Держреєстру фізичних осіб про суми виплачених доходів та утриманих податків у електронному вигляді може сформувати виключно фізична особа.
Щоб отримати довідку про доходи, треба
  • робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису, тож необхідно обрати особистий електронний ключ, вибравши відповідний файл з електронного носія;
  • вказати пароль захисту та натиснути «Зчитати». Після того, як ключ буде успішно завантажено, натиснути «Увійти».
  • для створення Запиту необхідно в меню «Заяви, запити для отримання інформації» обрати Запит;
  • заповнити всі поля, виділені блакитним кольором (ФОПи із паспортом нового зразка, де вказано лише номер паспорта (серія відсутня), при заповненні поля «Реквізити паспортного документа» Запиту зазначають лише номер паспорта);

Як закрити ФОП 💼

  • натиснути «Підписати та надіслати» або «Зберегти чернетку» та «Підписати та надіслати». Процедура підпису така ж сама, як і процедура входу в особистий кабінет. Далі система запропонує обрати спосіб отримання інформації. Наприклад: «Електронний кабінет».
Після обробки Запиту до особистого Електронного кабінету надходить повідомлення (відповідь на Запит) із сумами виплачених доходів та утриманих податків.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас