Apple тестує роботу iPhone під управлінням macOS — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple тестує роботу iPhone під управлінням macOS

Технології&Авто
735
Протягом багатьох років світ мобільних пристроїв і настільних комп’ютерів Apple не перетинався. Однак останнім часом компанія працювала над тим, щоб пов’язати їх разом, наприклад, запускати додатки для iOS на Mac з Catalyst. Тепер з’явився новий витік, який вказує на те, що iPhone зможе працювати під управлінням macOS. Можливо, так станеться завдяки підключенню до зовнішнього монітора, клавіатурі і миші.
Приблизно таким же чином працювала функція Continuum на Windows-смартфонах, і так само працює Dex на топових моделях Samsung. Відмінність полягає в тому, що Apple збирається дозволити запускати на великих екранах не багатовіконну модифікацію мобільної платформи, а повноцінну версію macOS з усіма особливостями, притаманними цій платформі.
Крім Apple, над перетворенням смартфонів в настільні комп’ютери працюють також такі компанії, як Samsung, Microsoft і навіть Canonical.
Apple тестує роботу iPhone під управлінням macOS
Інсайдери також стверджують, що Apple розробляє прототип планшета iPad, на який, крім iPadOS, встановлена macOS. Ймовірно, операційні системи на ньому зможуть перемикатися в залежності від сценаріїв використання, що зробить цей гаджет ще більш універсальною заміною ноутбука.
За матеріалами:
ITsider.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас