Афера на 15 мільйонів: мешканка Одеси шість років продавала неіснуюче житло — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Афера на 15 мільйонів: мешканка Одеси шість років продавала неіснуюче житло

Кримінал
1283
В Одесі поліцейські оголосили про підозру місцевій жительці, якій інкримінують обман пайовиків неіснуючого будівництва на суму в понад 15 мільйонів гривень.
Про це повідомили на офіційному сайті Міністерства внутрішніх справ.
“Достовірно знаючи про відсутність дозвільних документів на будівництво житлових будинків, зловмисниця впродовж шести років укладала договори з громадянами про пайову участь в будівництві за неіснуючою адресою на вулиці Карла Лібкнехта і навіть створила видимість будівельних робіт”, – відзначили правоохоронці.
За даними розслідування, вкладники приносили гроші в касу кооперативу і перераховували кошти на банківський рахунок, проте з часом, не дочекавшись ні просування будівництва, ні ключів від квартир, звернулися в поліцію.
Афера на 15 мільйонів: мешканка Одеси шість років продавала неіснуюче житло
“Підозрювана – місцева жителька 1982 року народження. Її дії слідчі кваліфікували за статтею” привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем”, – розповів начальник Київського відділу одеської поліції В’ячеслав Барба.
Афера на 15 мільйонів: мешканка Одеси шість років продавала неіснуюче житло
На даний момент встановлено особи 46 потерпілих, але копи підозрюють, що їх може бути значно більше: правоохоронці звернулися до громадян, які постраждали від протиправних дій підозрюваної, звертатися до них з відповідними заявами.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас