Samsung розробляє гнучкі акумулятори для смартфонів нового типу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung розробляє гнучкі акумулятори для смартфонів нового типу

Технології&Авто
268
Південнокорейська компанія Samsung, за повідомленням ресурсу LetsGoDigital, розглядає можливість використання в смартфонах з гнучким дисплеєм особливих акумуляторів, які також володіють гнучкістю.
Опис розробки разом з низкою ілюстрацій наводиться в патентній документації. Ідея полягає у використанні батарей з двома секціями, з’єднаними між собою за допомогою спеціальної гнучкої вставки.
Завдяки такому виконанню два модулі одного акумулятора можуть розташовуватися в різних частинах складаного смартфона – скажімо, в лівій і правій або у верхній і нижній половинках.
Samsung розробляє гнучкі акумулятори для смартфонів нового типу
Зчленування між секціями батареї забезпечить можливість згинання на 180 градусів. А це означає, що такі акумулятори зможуть застосовуватися в смартфонах, виконаних у форматі книжки або класичної розкладачки.
Samsung розробляє гнучкі акумулятори для смартфонів нового типу
Більше того, в патентній документації наводиться зображення апарата, який має відразу три лінії згинання. Такий мобільний пристрій, за задумом Samsung, зможе складатися гармошкою.
В цілому, поява гнучких акумуляторів забезпечить додаткову свободу дій для розробників складаних мобільних пристроїв. Про терміни комерціалізації запропонованого рішення нічого не повідомляється.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас