Mophie і InvisibleShield створили УФ-дезінфікуючі засоби для телефону (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mophie і InvisibleShield створили УФ-дезінфікуючі засоби для телефону (фото)

Технології&Авто
364
Оскільки мобільні телефони є відомими носіями мікробів, а коронавірус спонукає всіх нас мити руки і чистити навколишні предмети частіше, не дивно, що на ринку з’являється все більше дезинфікуючих засобів для телефонів. Бренди Mophie і InvisibleShield готові запропонувати свій (зручний) варіант.
Mophie UV Sanitizer пропонує пристрій для 6,9-дюймового телефону і інших дрібних предметів, таких як кредитні картки та навушники. За словами компанії, технологія ультрафіолетового знезараження вбиває 99,9% «найпоширеніших поверхневих бактерій, які знаходяться на предметах домашнього вжитку» за п’ять хвилин. Пристрій Mophie також підтримує Qi і дозволяє заряджати телефон, поки він дезінфікується.
Mophie і InvisibleShield створили УФ-дезінфікуючі засоби для телефону (фото)
УФ-дезінфікуючий засіб InvisibleShield використовує УФ-лампи для дезінфекції будь-якого смартфона до 6,9 дюймів. Цикл санітарної обробки також займає близько п’яти хвилин і, як стверджує виробник, вбиває 99,9% поширених поверхневих бактерій. Цей пристрій не підтримує зарядку телефону.
Обидва девайси вимагають, щоб користувач помістив телефон всередину і натиснув на кнопку, яка почне дезінфекцію. УФ-дезінфікуючий засіб Mophie є в магазинах Mophie.com і Verizon за ціною 79,99 доларів США. А пропозиція InvisibleShield скоро з’явиться на веб-сайті InvisibleShield і в «великих роздрібних мережах» за 59,99 доларів США.
За матеріалами:
ITsider.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас