Медики розповіли, як дезінфікувати смартфон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медики розповіли, як дезінфікувати смартфон

Світ
22515
Для знезараження телефону найкраще використовувати звичайне мило і воду. Вся річ в тому, що абразивні засоби можуть пошкодити верхній шар пристрою.
Отже, щоб обробити свій гаджет від мікробів і вірусів, візьміть тканинну серветку, змочіть її водою, нанесіть трохи мильного розчину, а потім протріть телефон. Однак будьте уважні, щоб рідина не потрапила в отвори гаджета, інакше це може його зіпсувати. Після обробки візьміть суху серветку і витріть пристрій.
Така процедура допоможе усунути бактерії і віруси з вашого телефону.
Крім того, компанія Apple радить використовувати для знезараження своїх гаджетів спеціальні антибактеріальні серветки з 70% вмістом ізопропілового спирту.
Треба розуміти, що звичайною горілкою дезінфікувати смартфон не варто. Це безглуздо, оскільки міцність рідини повинна бути не менше, ніж 60%, а в горілці лише 40%.
Крім того, існують спеціальні пристрої, які стерилізують гаджети в домашніх умовах. Це відбувається за допомогою ультрафіолетового випромінювання.
Наприклад, компанія зробила гаджет для дезінфекції смартфонів та інших предметів. Процедура дезінфекції займає 30 секунд і не заважає роботі смартфона. Щоб очистити смартфон, його потрібно покласти в спеціальну сумку, застебнути її і натиснути кнопку увімкнення. Все дуже просто і безпечно.
Постарайтеся поменше використовувати смартфон в громадському транспорті. Після торкань поручнів на руках можуть залишатися патогени, які потім переносяться на смартфон.
Приготуйте розчин для очищення: 60% води і 40% спирту. Цим засобом можна обробити поверхні, а потім витерти сухою тканиною.
Варто пам’ятати, що будь-який з перерахованих вище способів втрачає ефективність в момент, коли ви знову торкаєтеся телефону. Адже в такому випадку на ньому знову з’являться мікроби.
Рекомендується обробляти свій телефон тричі на день – після приходу на робоче місце вранці, перед обідньою перервою і після приходу з роботи додому. Такі маніпуляції дозволять тримати апарат завжди в чистому стані.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас