Креді Агріколь Банк в трійці найбільш стійких банків України в рейтингу порталу "Мінфін" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Креді Агріколь Банк в трійці найбільш стійких банків України в рейтингу порталу "Мінфін"

Особисті фінанси
111
Креді Агріколь Банк увійшов у трійку найбільш фінансово стійких банків України за результатами 1 кварталу 2020 року за версією порталу «Мінфін». До рейтингу увійшли банки з портфелями роздрібних депозитів від 1 млрд гривень.
«Мінфін» щоквартально досліджує та оцінює стійкість українських банків на підставі інформації з офіційних та відкритих джерел станом на кінець кварталу. Загальний бал рейтингу банків визначається як середнє арифметичне балів, отриманих банком за трьома групами показників: стресостійкість банку, лояльність вкладників, оцінка аналітиків. В рейтингу враховуються такі показники: якість активів, ліквідність, приріст депозитного портфелю, фінансову і платіжну репутацію, можливість зовнішньої підтримки та оцінки експертів.
Варто зазначити, що надійність, стабільність та бездоганну репутацію Креді Агріколь Банку підтверджує і те, що навіть в умовах кризи, банк продовжує надавати повний спектр своїх послуг усім сегментам клієнтів. В банку доступні усі онлайн-інструменти для проведення платежів та оформлення депозитів дистанційно.
Ви можете покладатися на Креді Агріколь Банк!
За матеріалами:
Креді Агріколь Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас