Коломойському відмовили у запровадженні мит на імпорт нафтопродуктів з РФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коломойському відмовили у запровадженні мит на імпорт нафтопродуктів з РФ

Фондовий ринок
368
Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі ухвалила рішення про недоцільність порушення антисубсидиційного розслідування щодо імпорту в Україну окремих нафтопродуктів (дизельного палива та скрапленого газу) з РФ.
Рішення комісії 25 червня опубліковано в “Урядовому кур’єрі”.
“Комісія розглянула скаргу ПАТ “Транснаціональна фінансово-промислова нафтова компанія “Укртатнафта”, Публічного акціонерного товариства “Укрнафта” та акціонерного товариства “Укргазвидобування” про порушення та проведення антисубсидиційного розслідування щодо імпорту в Україну окремих продуктів переробки нафтової сировини походженням з РФ.
Комісія встановила, що наведені у скарзі доводи не є достатніми для порушення антисубсидиційного розслідування”, – йдеться в рішенні комісії.
Рішення Комісії набирає чинності з дня доведення його до відома Публічного акціонерного товариства “Транснаціональна фінансово-промислова нафтова компанія “Укртатнафта”, Публічного акціонерного товариства “Укрнафта” та акціонерного товариства “Укргазвидобування”.
На початку 2020 року група “Приват” і “Нафтогаз” подали скаргу в міжвідомчу комісію з міжнародної торгівлі, вимагаючи введення мит на імпорт дизеля і скрапленого газу на рівні 8,46% зі щорічним підвищенням до 2024 року до 25,4%.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас