УНІКА Україна визнана найкращою за показником балансу роботи і особистого життя — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

УНІКА Україна визнана найкращою за показником балансу роботи і особистого життя

Фондовий ринок
462
Згідно глобального дослідження бренду роботодавця України у 2020 році Randstad Employer Brand Research, проведеного компанією ANCOR Ukraine, Страхова група «УНІКА Україна» визнана лідером в секторі «Банківські та фінансові послуги» за ключовим критерієм «Дотримання балансу роботи і особистого життя». Цей критерій також був відзначений одним з найбільш важливих в опитуванні, проведеному компанією в травні цього року серед своїх співробітників.
УНІКА Україна визнана найкращою за показником балансу роботи і особистого життя
«Баланс професійної діяльності та особистого життя, орієнтація на людину, його індивідуальність і потреби − це ключові тренди сучасності. Теза про те, що компанія, бізнес − це, в першу чергу, люди, які його створюють, абсолютно очевидний. В УНІКА Україна, ми фокусуємося на тому, щоб дійсно створювати для наших співробітників такі умови роботи, які дозволяють їм розвиватися професійно і приділяти достатньо часу своєму особистому життю, щоб відчувати себе щасливими і задоволеними. Задоволеність усіма сторонами життя дуже важлива. Наш досвід показує, що цей підхід надає дуже позитивний вплив на ефективність роботи компанії і лояльність нашої команди. Важливо відзначити, що і наші внутрішні дослідження залученості співробітників повністю корелюють з результатами Randstad Employer Brand Research − за підсумками нашого опитування в минулому році, показник work & life balance отримав одну з найвищих оцінок наших колег» − коментує Наталія Бондар, директор по роботі з персоналом Страховий компанії «УНІКА».
За результатами дослідження Randstad Employer Brand Research, в 2019 році УНІКА отримала найвищу оцінку у респондентів за критерієм «Цікава робота» серед компаній фінансового сектору. Також, УНІКА два роки поспіль залишається в ТОП-10 роботодавців фінансового сектора за критерієм привабливості для здобувачів.
Довідка:
UNIQA в Україні:
UNIQA Group вийшла на ринок України в 2006 році. Сьогодні компанії «УНІКА» і «УНІКА Життя», центральні офіси яких розташовані в Києві, пропонують всі види ризикового страхування і страхування життя через загальнонаціональну мережу. Більше 1 тис. співробітників УНІКА в Україні обслуговують близько 1 мільйона страхових полісів. Страхова компанія «УНІКА» володар Customer’s Friend- Superior Excellence, Міжнародної асоціації сертифікації ICERTIAS (Цюріх, Швейцарія) за зразкові відносини з клієнтами.
UNIQA Group є однією з провідних страхових груп на своїх основних ринках в Австрії та Центральній і Східній Європі (ЦСЄ). Близько 20 000 співробітників і ексклюзивних партнерів з продажу обслуговують понад 10,1 мільйона клієнтів в 18 країнах. UNIQA є другою за величиною страховою групою в Австрії з часткою ринку більше 21%. UNIQA працює на 15 ринках в зростаючому регіоні ЦСЄ: Албанія, Боснія і Герцеговина, Болгарія, Хорватія, Чеська Республіка, Угорщина, Косово, Македонія, Чорногорія, Польща, Румунія, Росія, Сербія, Словаччина та Україна. UNIQA Group також включає страхові компанії в Швейцарії і Ліхтенштейні.
За матеріалами:
Уніка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас