Креді Агріколь в трійці лідерів з торгового фінансування за 5 міс 2020 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Креді Агріколь в трійці лідерів з торгового фінансування за 5 міс 2020 року

Особисті фінанси
17
Креді Агріколь Банк увійшов у трійку лідерів українського ринку торговельного фінансування із портфелем позабалансових угод в майже 4 млрд гривень станом на початок червня 2020 року. Його основу складають гарантії, акредитиви та авальовані векселі.
За п’ять місяців 2020 року портфель торговельного фінансування зріс на 1,6 млрд гривень. Незважаючи на карантин, динаміка укладання нових угод навіть краща, ніж в аналогічному періоді попереднього року. Майже половину всіх угод складають сезонні операції авалювання векселів.
Динамічний початок року забезпечив Креді Агріколь лідерські позиції на банківському ринку, незважаючи на зниження активності клієнтів в березні-квітні. Так, загальний об’єм торговельного фінансування в банківській системі України зріс лише на 10% з початку 2020 року, тоді як зазвичай сезонне зростання бізнесу перевищує 20-25%. Такий розрив ― результат зниження глобальної економічної активності внаслідок пандемії та карантинних заходів.
«Торговельне фінансування ― це вид бізнесу, що передбачає значний документообіг, тож перехід на віддалений режим роботи під час карантину став для нашої команди справжнім викликом: ми мали адаптувати всі процеси таким чином, щоб зберегти безперебійність та злагодженість роботи на такому ж високому рівні, як і зазвичай в офісі. В результаті маємо плюс один успішний досвід у своєму активі! Команди фронт- та бек-офісу банку організували перехід на нові методи роботи без жодних втрат – ми продовжували переговори із клієнтами і міжнародними контрагентами та виконали усі домовленості та угоди», – коментує Оксана Максименко, керівник напряму торговельного фінансування Креді Агріколь Банку.
Креді Агріколь у трійці лідерів по торговельному фінансуванню ще й завдяки тому, що серед наших клієнтів є всі сегменти бізнесу – багатонаціональні, українські великі, середні та малі підприємства. Це результат послідовної роботи із розвитку продажів цих продуктів командою банку.
«Як частина міжнародної Групи, ми бачимо свої переваги у стабільності ринкових позицій банку, можливості підтримувати міжнародні операції із багатьма країнами світу. Наш портфель торговельного фінансування представлений клієнтами із різних сфер: агробізнесу, фармацевтики, автомобільного бізнесу, роздрібної торгівлі тощо. Вони знають, що завжди можуть покладатися на Креді Агріколь», ― зазначає Владислав Бережний, директор департаменту торговельного та структурного фінансування Креді Агріколь Банку.
Умови торговельного фінансування за посиланням.
За матеріалами:
Креді Агріколь Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас