Як заробляти з банківською карткою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як заробляти з банківською карткою

Фінтех і Картки
99
Майже у кожної банківської картки є можливості, що приносить зайві бонуси та переваги. Але для початку розберемося як це працює.
По-перше, фіксуйте всі свої витрати. Дрібні витрати з’їдають значну частину бюджету, а для аналізу використовуйте спеціальні додатки. Звертайте увагу на розбивку усіх витрат за категоріями.
По-друге, використовуйте кешбек. Кожного дня ми купуємо продукти/одяг/оплачуємо послуги тощо. І, зазвичай, оплачуємо все це карткою. Чому б не отримати 500 грн в місяць лише на своїх витратах
Як це працює? Наприклад, обираєш 1го числа місяця кешбек на продукти. Заходиш у супермаркет та скупляєшся на тиждень на 1000 грн. І з цього чеку 50 грн вже падає тобі на кешбек.
По-третє, сплачуйте всі свої покупки саме карткою. Заведіть собі звичку взагалі не тримати готівки. В такому випадку кешбек може бути дуже більш істотним.
По-четверте, не забувайте про відсоток на залишок. Так званий “лінивий” заробіток. Обираєш певну суму грошей, яка буде зберігатися на картці і отримуєш сталий відсоток за винятком податків. Головне правило – це не змінювати суму залишку.
Слідкуйте за партнерськими програмами та бонусами.
Маєте змогу не тільки користуватися сталими перевагами, а й слідкувати за новими пропозиціями та акціями. Якщо немає можливості встежити за всіма акціями, то скористайтеся сервісами, які збирають інформацію про знижки та пропозиції на різних майданчиках.
Користуйся! А зовсім скоро у UnexBank буде щось нове.
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас