За пошкоджене буревієм авто СГ "ТАС" виплатила 340 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За пошкоджене буревієм авто СГ "ТАС" виплатила 340 тис. грн

Особисті фінанси
17
Останнім часом погода досить часто дивує українців несподіваними «сюрпризами»: небаченою спекою та ледь не тропічними зливами, непритаманними для наших широт ураганними вітрами та руйнівними повенями, смерчами та пиловими бурями.
Повідомленнями про сильні дощі, град, штормові вітри майже щодня рясніють стрічки новин, а заразом – і інформацією про те, яких шалених збитків заподіяла негода: десь вітром позривало дахи будинків, десь – було зруйновано мости та затоплено автошляхи, десь – обірвало лінії електропередач, десь повалені дерева перекрили дорогу. Та якщо подібні наслідки природних катаклізмів та стихійних лих зазвичай ліквідовуються відповідними державним та комунальними службами, а відшкодування збитків при цьому лягає на державний чи місцевий бюджет, то в разі завдання шкоди окремій фізичній особі з отриманням компенсації часто-густо виникають складнощі. Зокрема йдеться про випадки, коли повалене сильним вітром дерево пошкоджує приватні автівки.
Саме такий прикрий випадок стався нещодавно з одним з клієнтів Страхової групи «ТАС», власником автомобіля BMW 520 з Закарпаття. Внаслідок потужного буревію, що вирував всю ніч, з будинку, біля якого було припарковано авто, впав елемент оздоблення. Великий шматок штукатурки відірвався від стіни і впав прямо на дах машини, деформувавши його і розбивши люк.
За висновком експертизи матеріальний збиток автовласника внаслідок пошкодження його транспортного засобу склав 340000 грн. Втім, витягати з власного гаманця понад третину мільйона гривень автомобілістові не довелося – завдяки наявності договору страхування «ЄвроКАСКО 5 зірок» від СГ «ТАС».
Вивчивши обставини інциденту, Страхова група «ТАС» прийняла рішення про визнання його страховим випадком та виплату належного страхового відшкодування в повному обсязі.
Додамо, що автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», що передбачає покриття максимального переліку страхових ризику та містить низку цікавих та корисних для автомобілістів опцій.
Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» – унікальна розробка фахівців Страхової групи «ТАС», що не має аналогів на ринку. Він включає в себе п’ять програм – з різним наповненням та, відповідно, різної вартості. Таким чином, кожен автовласник в залежності від власних потреб, водійського досвіду та фінансових можливостей в рамках одного договору може за прийнятною для себе ціною обрати оптимальну програму страхування, що відповідатиме його вимогам до страхового захисту та найвищим європейським стандартам автострахування.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас