ЄБРР планує виділити 50 млн євро на капремонт доріг Дніпропетровщини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄБРР планує виділити 50 млн євро на капремонт доріг Дніпропетровщини

Казна та Політика
347
Європейський банк реконструкції та розвитку планує виділити 50 млн євро на капітальний ремонт доріг Дніпропетровщини. Кредит регіон може отримати на строк до 13 років.
Про це повідомляє пресслужба Дніпропетровської облдержадміністрації.
«Я познайомився з представником Європейського банку реконструкції та розвитку на економічному форумі в Маріуполі. І просто поцікавився, які є програми кредитування регіональних проєктів. Серед іншого була можливість взяти участь у програмах з відновлення доріг. Пізніше ми ще декілька разів вели переговори. Далі був етап роботи над документами. Нині я вже підписав угоду про підготовку кредитного фінансування», – сказав голова облдержадміністрації Олександр Бондаренко.
Для участі в проєкті обрали дві дороги територіального значення: Дніпро – Мелітополь та Дніпро – Котовка. Капремонту там не було десятиліттями. Кожним з цих автошляхів, не маючи альтернативи об’їзду, щодня рухаються понад 3 тис. машин.
Наразі обласна влада готує кошторисну документацію. За планом, остаточний договір область та банк підпишуть після ухвалення кредитним комітетом ЄБРР у Лондоні. Після чого одразу розпочнеться ремонт.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас