Чотириногий робот Boston Dynamics Spot надійшов у продаж за ціною від $74500 (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чотириногий робот Boston Dynamics Spot надійшов у продаж за ціною від $74500 (відео)

Технології&Авто
846
Компанія Boston Dynamics раніше неодноразово демонструвала можливості корисного застосування її чотириногого робота Spot. Ми бачили, як робот-собака використовувався для сортування пацієнтів, підозрюваних на наявність COVID-19, пас овець і займався сільським господарством.
У всіх цих випадках робот надавався на умовах короткострокової оренди в рамках програми Boston Dynamics Early Adopter Program. Але тепер ситуація змінюється, і компанії в США отримали можливість придбати робота Spot в своє володіння. Робот-собака призначений для комерційного та промислового використання, а замовлення виконуються відповідно до умов Boston Dynamics, які вимагають «корисного використання» роботів.
Роботи будуть доступні через онлайн-продажі, і зацікавлені сторони можуть зв’язатися з Boston Dynamics для уточнення ціни. Відзначимо, версія Spot Explorer, створена для розробників, які бажають працювати зі Spot, пропонується за ціною $74500. Додаткові батареї та модулі, такі як LIDAR, можуть коштувати від $4620 до $18450, відповідно.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас