Фінансова оцінка Epic Games може зрости до $17 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фінансова оцінка Epic Games може зрости до $17 млрд

Фондовий ринок
427
Тоді як люди під час пандемії грають у відеоігри, щоб боротися з нудьгою, інвестори роблять ставку на те, що ця звичка збережеться.
Epic Games Inc., яка розробила гру Fortnite і придбала мережевий додаток Houseparty, близька до отримання фінансування в розмірі 750 мільйонів доларів при ринковій вартості близько 17 мільярдів доларів. Нові інвестори T. Rowe Price Group Inc. і Baillie Gifford будуть брати участь в раунді, в той час як наявні інвестори, в тому числі KKR & Co., також візьмуть участь, заявили люди, знайомі з ситуацією. У 2018 році компанія оцінювалася в 15 мільярдів доларів.
Epic Games та її конкуренти з відеоігор стають місцями для перегляду концертів та дебютних рекламних роликів. Близько 28 мільйонів шанувальників зібралися на квітневий концерт репера Тревіса Скотта, який відбувся практично в Fortnite.
Epic Games, заснована в 1991 році Тімом Свіні в будинку його батьків в Потомаку, штат Меріленд, також володіє Houseparty, яка об’єднує ігри та групові відеодзвінки. Свіні продав 40% компанії китайському інтернет-гігантові Tencent Holdings Ltd. у 2012 році. Іншими міноритарними власниками є Walt Disney Co., aXiomatic Gaming LLC та Endeavor Group Holdings Inc.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас