"Дороги та робота": В Укравтодорі прозвітували про кількість працевлаштованих дорожників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Дороги та робота": В Укравтодорі прозвітували про кількість працевлаштованих дорожників

Казна та Політика
763
У рамках спільного проєкту Укравтодору, Уряду, Офісу Президента та Державної службу зайнятості “Дороги та робота” станом на 12 червня роботу отримали 7 729 дорожників.
Про це повідомляє Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор).
“Станом на 12 червня у рамках проєкту «Дороги та робота» працевлаштовано 7 729 дорожників. Серед них у перші дні літа знайшли роботу 1 486 осіб. Також за останні два тижні наша команда обробила й передала підрядним організаціями більше 180 резюме, та відповіла на 150+ дзвінків”, – ідеться в повідомленні.
Загальна кількість залучених громадян до дорожнього будівництва з початку 2020 року складає 18729 осіб.
Актуальні вакансії:
  • на сайті актуальними залишаються 1 415 вакансій у галузі дорожнього будівництва;
  • серед них — інженерні спеціальності, геодезисти, машиністи, виконроби, водії тощо.
“Ми запустили проєкт “Дороги та робота”, до нього приєдналося 15 компаній. Є дорожня галузь, яку ми безпосередньо залучаємо: на піку сезону це 38 000 людей, і є суміжні галузі (кар’єри, логістичні компанії), там приблизно 110 000, як ми розраховуємо… Таким чином, за невеликий проміжок часу (менше 2 місяців) ці 15 дорожніх компаній, які беруть участь у проєкті, працевлаштували 7 500 людей”, – зазначив голова Укравтодору Олександр Кубраков.

Довідка Finance.ua:

  • У травні 2020 року Укравтодор разом із Урядом та Офісом Президента у партнерстві з сайтом robota.ua та Державною службою зайнятості ініціював запуск проєкту «Дороги та робота».
  • За словами Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, загалом для виконання плану з оновлення доріг України в Укравтодорі планують залучити 150 тис. працівників.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати 👝

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас