Український партнер Boeing збільшує кількість працівників, незважаючи на кризу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український партнер Boeing збільшує кількість працівників, незважаючи на кризу

Фондовий ринок
667
У першому півріччі 2020 року кількість персоналу Прогрестех-Україна зросла на 14% – до 1 тисячі осіб. Більш ніж 90% з них – інженери.
Про це повідомляє пресслужба на сайті компанії.
Як повідомляють в компанії, інженерний штат збільшено до 920 фахівців, а протягом перших 6 місяців року створено близько 100 нових високоінтелектуальних робочих місць.
У компанії Прогрестех-Україна відзначають, що займаються працевлаштуванням молодих фахівців, і незважаючи на карантин продовжили підготовку інженерного резерву на базі власних освітніх центрів у Києві, Харкові та Дніпрі, ввівши дистанційну форму навчання.
“За результатами тестування та співбесіди з претендентами, цього року до інженерної команди Прогрестех-Україна вже приєдналися близько 50 випускників навчальних програм компанії”, – повідомили в компанії.
Нагадаємо, інженерна компанія Прогрестех-Україна задіяна в найбільших міжнародних авіабудівних програмах. Зокрема, основним партнером і замовником її є компанія Boeing.
Раніше повідомлялося, що інженери Прогрестех-Україна приступили до розробки IT-забезпечення для аерокосмічної сфери. За інформацією компанії, першим їхнім проєктом в аерокосмічній сфері стало прототипування інтерфейсів технічної та архітектурної валідації, а також розробка human-in-the-loop системи оцінювання.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас