Нафта дешевшає на тлі нової хвилі вірусної кризи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта дешевшає на тлі нової хвилі вірусної кризи

Енергетика
930
Ціни на нафту знижуються під час торгів у понеділок на тлі тривог з приводу зростання кількості заражень коронавірусом в США і Китаї.
Про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.
Вартість серпневих ф’ючерсів на нафту Brent на Лондонській біржі ICE Futures в понеділок становить $37,65 за барель, що на $1,08 (2,79%) нижче від ціни на закриття попередньої сесії.
Ф’ючерси на нафту WTI на липень на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі NYMEX опустилися в ціні на $1,44 (3,97%) – до $34,82 за барель.
За минулий тиждень Brent подешевшала на 8,4%, WTI – на 8,3%. Це перші тижневі втрати для обох марок з тижня, що завершився 24 квітня.
У Пекіні виникло нове коронавірусне вогнище, що викликає побоювання з приводу другої хвилі COVID-19. В 11 мікрорайонах району Фентай оголошено “режим воєнного часу” після того, як у п’яти працівників розташованого там оптового ринку “Сіньфаді” була діагностована коронавірусна інфекція.
Минулого тижня ціни на нафту знизилися на 8%, що стало першим падінням з квітня. Обвал цін був викликаний зростанням захворюваності на коронавірус у США. Минулої суботи було зареєстровано понад 25 тис. нових випадків зараження, і все більше штатів повідомляють про новий сплеск коронавірусу.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас