МАУ опублікувала правила перельоту для пасажирів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МАУ опублікувала правила перельоту для пасажирів

Особисті фінанси
2050
Авіакомпанія Міжнародні авіалінії України (МАУ) оприлюднила правила для пасажирів, яких вони матимуть дотримуватися під час польотів на літаках авіакомпанії після відновлення польотів з 15 червня 2020 року.
Про це йдеться на сайті компанії.
Пасажирам повідомляють, що вони повинні будуть самостійно забезпечити себе масками і носити їх під час всієї поїздки (в аеропорту і на борту літака). Відзначається, що маску слід носити так, щоб вона повністю прикривала рот і ніс.
Під час посадки пасажирам рекомендують самостійно здійснювати реєстрацію онлайн і користуватися кіосками самостійної реєстрації багажу для запобігання скупченню пасажирів в зоні реєстрації.
Крім того, з метою запобігання стовпотворінь доступ до терміналу аеропорту супроводжуючим буде тимчасово обмежений. Доступ туди матимуть виключно пасажири, персонал авіакомпаній і персонал аеропорту, а також особи, які супроводжують особливі категорії пасажирів (діти, пасажири з обмеженими фізичними можливостями та інші).
Ще пасажирам радять перед поїздкою ознайомитися з вимогами держави прибуття й умовами перетину кордону, необхідністю проходження обсервації / самоізоляції, вимогами про наявність медичної страховки або довідки про негативний тест на COVID-19.
Розрахунки за товари та послуги в аеропорту і на борту літака будуть здійснюватися виключно безконтактно банківськими картками.
Для харчування на борту будуть використовуватися виключно продукти в закритій індивідуальній упаковці виробника. Напої будуть подаватися виключно в одноразовому і індивідуально упакованому посуді. Вода буде надаватися в індивідуальній тарі. Роздача напоїв наливом не здійснюватиметься, крім тих, що вимагають гарячої води (чай, кава).
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас