ПУМБ – учасник Саміту лідерів Глобального договору ООН — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПУМБ – учасник Саміту лідерів Глобального договору ООН

Особисті фінанси
39
На Саміті будуть представлені з різних країн світу найпотужніші бізнес-проєкти, які реалізують Цілі сталого розвитку у своїй діяльності в рамках програми Young SDG Innovators. Банк ПУМБ представлятиме інноваторів з України.
15-16 червня 2020 року відбудеться Саміт лідерів Глобального Договору ООН «Recover better, Recover stronger, Recover together», присвячений 20-річчю найбільшої ініціативи, спрямованої на досягнення Цілей сталого розвитку та підтримку соціально відповідальних компаній у всьому світі.
Цього року захід вперше проходить онлайн, ставши доступним для всіх стейкхолдерів. У Саміті лідерів Глобального Договору беруть участь тисячі компаній і некомерційних організацій, які поділяють принципи дотримання прав людини, протидії корупції, захисту навколишнього середовища та впровадження світових стандартів трудових відносин. У події візьмуть участь понад 12 тисяч учасників з 193 країн і 21 агенції ООН. Це найбільша бізнес-подія ООН за всю його історію.
На Саміті будуть представлені найпотужніші бізнес-проєкти, які реалізують Цілі сталого розвитку у своїй діяльності в рамках програми Young SDG Innovators. Разом з учасниками з Бангладеш, Бразилії, Великої Британії, Данії, Лівану, Мексики, Південної Африки, Туреччини та США наші інноватори з України, які представляють банк ПУМБ, пітчитимуть свої проєкти світовим експертам з інновацій та підприємництва.
Двадцять років тому було створено платформу для ефективної співпраці між ООН і бізнесом, яка сьогодні відома як Глобальний Договір ООН. Дана ініціатива стала відповіддю на виклики сучасного світу – зростаючу соціальну нерівність, трудову дискримінацію, збільшення негативного впливу на екосистему нашої планети та інше.
У 2020 році світ зіткнувся з новим викликом – пандемією COVID-19. Нинішня криза торкнулась всіх країн і всіх сфер діяльності. Світ змушений пристосовуватися до нових умов. І, звичайно ж, пандемія COVID-19 завдала серйозного удару по бізнесу.
В той же час криза, викликана пандемією COVID-19, вже відкрила нам нові можливості для зростання. Унікальність майбутнього Саміту в його відкритості. Ювілейний саміт збере провідних представників бізнесу, урядів, ООН, громадських організацій та наукових кіл. Віртуальний простір допоможе нам подолати кордони між країнами, соціальними групами, національними відмінностями і об’єднати зусилля заради більш стійкого і безпечного майбутнього в усьому світі.
Створення більш інклюзивної економіки – ось основна тема 26-годинної бесіди лідерів Глобального Договору ООН. Очевидно, що стабільне економічне зростання неможливе без відповідального використання природних ресурсів та дбайливого ставлення до нашої планети. Значна частина Саміту присвячена проблемі зміни клімату і пошуку відповіді на питання: яким чином бізнес може вплинути на адаптацію до змін клімату і не допустити підвищення планетарної температури більш ніж на 1,5 градуса?
Зареєструватись на Саміт можна за посиланням.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас