Система відеофіксації: Аваков показав статистику за 10 днів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Система відеофіксації: Аваков показав статистику за 10 днів

Особисті фінанси
3489
За 10 діб роботи системи фотовідеофіксації кількість порушень швидкісного режиму знизилася вдвічі, громадяни сплатили 7399 штрафів.
Про це повідомляє пресслужба МВС.
«Кількість порушень знизилась удвічі, сплачено 7399 штрафів, на рахунок Держказначейства зараховано 1 431 000 гривень – підсумок 10 діб роботи системи автофіксації порушень швидкісного режиму у Києві та Київській області», – зазначив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.
Нагадаємо, на першому етапі роботи системи виявляють тільки факти перевищення швидкості. Порушенням є перевищення встановлених обмежень швидкості руху більш ніж на 20 км/год (плюс-мінус 2 км/год — на можливу похибку вимірювального приладу Каскад).
З 1 червня відбувся офіційний запуск камер автоматичної фіксації порушень ПДР. За перші хвилини в столиці було зафіксовано понад двісті випадків перевищення швидкості. МВС також розглядає можливість відправки на перенавчання водіїв, які неодноразово порушили ПДР.
Система відеофіксації: Аваков показав статистику за 10 днів
Реквізити оплати штрафів.
Адреси камер фотовідеофіксації та дозволена швидкість руху.

Довідка Finance.ua:

  • Приват24 запустив сервіс відстеження та сплати штрафів ПДР. Банк додав в Приват24 новий функціонал пошуку і оплати штрафів за порушення правил дорожнього руху, в тому числі оформлених системою відеофіксації порушень, яка працює в Україні з 1 червня 2020 року.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас