Рекордні борги киян за доставку газу можуть призвести до зриву опалювального сезону - Київоблгаз — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рекордні борги киян за доставку газу можуть призвести до зриву опалювального сезону - Київоблгаз

Енергетика
504
Населення Київської області заборгувало за доставку газу 81 млн гривень. В АТ “Київоблгаз” повідомляють, що це рекордна сума по регіонах України. Несплата боргів мешканцями Київщини ставить під загрозу безпеку газопостачання та може призвести до зриву опалювального сезону.
Про це повідомляє пресслужба “Київоблгазу”.
“Наявна заборгованість загрожує безпеці газопостачання. Якщо жителі області і далі не платитимуть за доставку газу, то компанія не зможе провести планові ремонти. Несвоєчасна підготовка до опалювального сезону може призвести до його зриву” – розповідає Руслан Писанко, технічний директор АТ “Київоблгаз”.
У компанії відзначили, що зазвичай отримані кошти витрачаються на роботу аварійної газової служби, ремонти газорозподільної системи, обстеження газопроводів, підтримання тиску газу в мережах, локалізацію і ліквідацію аварійних ситуацій, а також заміну зношених ділянок газопроводів. Частина коштів необхідна на виплати зарплат багатотисячному колективу компанії, який в період карантину продовжує безперервно працювати для забезпечення безперебійної та безаварійної доставки газу споживачам.
За матеріалами:
Вечірній Київ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас