Таксі Opti – новий підхід до пасажирських перевезень у Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Таксі Opti – новий підхід до пасажирських перевезень у Києві

Фондовий ринок
775
Київ чекає змін, вимагаючи нових вибухових ідей. Сервіс Opti Global хоч і заснований на унікальному досвіді Оптимального таксі 579, що за 14 років відкрила офіси у 29 містах України, а також у Польщі та Литві, але все ж якісно відрізняється від попереднього формату. Ключове нововведення полягає у зміні філософії та привнесенні нових цінностей. Сьогодні Opti не просто комфортна служба пасажирських перевезень, а надійний друг і компаньйон.
Ребрендинг торкнувся не тільки зовнішніх атрибутів компанії, але, що найголовніше, комунікації та взаємодії з водіями. Основним завданням було зробити драйверів безпосередніми учасниками процесу, підвищити їхню зацікавленість у співпраці за рахунок більш вигідних умов. Результати не змусили себе довго чекати – партнерська база у Києві почала стрімко зростати, так само як і кількість працівників особистого автопарку Opti. Більше драйверів, більше машин, більше замовлень, більше пасажирів!

Ком’юніті таксі Opti

Зміна статусу водія на партнера стала логічним продовженням прагнення компанії створити ком’юніті – спільноту однодумців, що надихаються рухом. Ребрендинг Opti (Mobility service company) позитивно позначився і на пасажирах – головних учасниках поїздки. Тепер в їх розпорядженні – корисний сервіс, оновлений автопарк і додаткові можливості для економії часу і коштів. Але головне, що драйвер і його «попутник» знаходяться на одній хвилі.
Компанія надає послуги, частина з яких безпосередньо не пов’язані з пасажирськими перевезеннями. Наприклад, «Зустріч з табличкою» зробить трансфер з аеропорту або вокзалу зручним і швидким, а «Кур’єрська доставка» позбавить від необхідності особисто бути присутнім при передачі документів, кореспонденції чи будь-якої іншої важливою посилки. Послуга «Автодрайвер» є справжнім порятунком для всіх автовласників, а «Автоняня» – відмінна знахідка для зайнятих батьків, чиї діти відвідують позашкільні гуртки та секції.
Ще одним приємним елементом оновлення, причому як для партнерів, так і для пасажирів, стало проведення конкурсів і вікторин з цінними призами. Щоб брати участь у розіграшах, треба підписатися на сторінки Opti в Facebook і Instagram. В месенджерах цих соцмереж також можна підтримувати зворотний зв’язок з компанією. Це корисно і цікаво.

Як викликати Opti в Києві

Окремо слід сказати про мобільній додаток Opti, з допомогою якого оформити замовлення можна всього в кілька кліків. Після ребрендингу компанії інтерфейс програми, розробленої для платформ App Store і Google play, також було оновлено, а її функціонал – доповнено.
Крім того, було прийнято рішення збільшити обсяг кешбеку. Таким чином, всі, хто викликає таксі через Opti, автоматично отримують 5% від вартості кожної поїздки у вигляді бонусів на свій акаунт. Бонуси конвертуються в безкоштовні поїздки.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас