Половина українців позитивно оцінюють розвиток країни - дослідження — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Половина українців позитивно оцінюють розвиток країни - дослідження

Казна та Політика
593
Розвиток України хоч і повільний, але помітний для 47% українців, а 46% – вважають, що Україна стагнує і життя в ній стає все більш нестерпним.
Такі дані соціологічного дослідження повідомив під час презентації заступник директора КМІС Антон Грушецький.
“47% респондентів вважають, що Україна може і повільно, але розвивається, і перетворюється на розвинену державу. Водночас, 46% обрали протилежне судження, що Україна стагнує і життя стає все більш нестерпним. В іншій парі суджень 41% вважає, що Україна, як країна, зшивається і йде шляхом об’єднання проти 46%, які вважають, що Україна розпадається і йде до розколу”, – сказав Грушецький.
Також він підсумував, що загалом третина українців (32%) – дотримуються оптимістичної оцінки ситуації в країні, натомість 34% – вважають негативною ситуацію в країні.
Додамо, всеукраїнське опитування громадської думки проводилося з 26 по 30 квітня 2020 року. Було опитано методом інтерв’ю 1500 респондентів за вибіркою репрезентативною для дорослого населення всієї України, крім тимчасово непідконтрольних територій окремих районів Донбасу і Криму. Похибка вибірки не перевищує 2,6%.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас