Уніка увійшла в ТОП-20 кращих роботодавців України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уніка увійшла в ТОП-20 кращих роботодавців України

Особисті фінанси
493
Страхова компанія «УНІКА» увійшла в ТОП-20 найбажаніших роботодавців у регіональному розрізі за результатами дослідження «Рейтинг роботодавців України 2019/2020».
Міжнародний кадровий портал grc.ua назвав найбажаніших працедавців України. В ході дослідження «Рейтинг роботодавців України», яке відбувалось протягом вересня 2019 – лютого 2020, респонденти розповідали, якими критеріями керуються при виборі роботи, які галузі вважать найпривабливішими та в яких компаніях бажали б працювати.
Для страхової компанії «УНІКА» робота з персоналом є одним із найважливіших стратегічних напрямків розвитку. Використовуючи прогресивні інструменти роботи з персоналом, УНІКА, не тільки підвищує рівень ефективності роботи компанії, а і надає кожному працівнику компанії гідні умови для успішної кар’єри та професійного розвитку.
За словами організаторів: «Рейтинг роботодавців України», як певний індикатор ринку праці та цінностей пошукачів, якраз і покликаний дати компаніям орієнтири для пошуку оптимального методу залучення та утримання цінних працівників, збалансування інтересів та можливостей бізнесу та потреб пошукачів.»
Повний перелік найкращих роботодавців України 2019/2020 за посиланням
Про організатора дослідження: grc.ua (в минулому HeadHunter Україна, hh.ua) – один з перших міжнародних кадрових порталів країни, який було утворено ще у 2004 році.
Минулого, 2019 року, напередодні 15-річного ювілею, компанія розпочала трансформацію бренда і ренеймінг. У квітні 2020 року відбулось остаточне перейменування та перехід на домен grc.ua. Новий бренд, зі своєю ідеологією і амбіціями, покликаний зміцнити роль повноцінного ресурсу для пошукачів та та роботодавців у найсучаснішому значенні.
Довідка:
UNIQA в Україні:
UNIQA Group вийшла на ринок України в 2006 році. Сьогодні компанії «УНІКА» і «УНІКА Життя», центральні офіси яких розташовані в Києві, пропонують всі види ризикового страхування і страхування життя через загальнонаціональну мережу. Більше 1 тис. співробітників УНІКА в Україні обслуговують близько 1 мільйона страхових полісів. Страхова компанія «УНІКА» володар Customer’s Friend- Superior Excellence, Міжнародної асоціації сертифікації ICERTIAS (Цюріх, Швейцарія) за зразкові відносини з клієнтами.
UNIQA Group є однією з провідних страхових груп на своїх основних ринках в Австрії та Центральній і Східній Європі (ЦСЄ). Близько 20 000 співробітників і ексклюзивних партнерів з продажу обслуговують понад 10,1 мільйона клієнтів в 18 країнах. UNIQA є другою за величиною страховою групою в Австрії з часткою ринку більше 21%. UNIQA працює на 15 ринках в зростаючому регіоні ЦСЄ: Албанія, Боснія і Герцеговина, Болгарія, Хорватія, Чеська Республіка, Угорщина, Косово, Македонія, Чорногорія, Польща, Румунія, Росія, Сербія, Словаччина та Україна. UNIQA Group також включає страхові компанії в Швейцарії і Ліхтенштейні.
За матеріалами:
Уніка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас