Alfa Romeo до 2022 року обіцяє компактний електрокросовер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Alfa Romeo до 2022 року обіцяє компактний електрокросовер

Технології&Авто
317
Італо-американський концерн Fiat-Chrysler Automobiles (FCA), як відомо, особливо не поспішає випускати електричні автомобілі. Всі зусилля концерну в цьому напрямку на цей момент зводяться до двох моделей: Chrysler Pacifica (гібрид, що підключається, здатний проїхати на акумуляторі близько 35 км) і електричного сітікара Fiat 500e, який незабаром повинен отримати оновлення. Але інші бренди FCA – Dodge, Jeep і Maserati – продовжують дражнити обіцянками і планами, на реалізацію яких піде ще чимало часу.
І ось зараз до них приєднався Alfa Romeo. Італійський бренд спортивних автомобілів преміум-класу пообіцяв гібридний позашляховик в наступному році, а у 2022 році повинен вийти повністю електричний компактний позашляховик, якому належить конкурувати з Tesla Model Y та іншими вже доступними на ринку моделями.
Раніше цього тижня профільне британське видання Autocar повідомляло, що Alfa Romeo готує свій перший чистий електромобіль і це буде «компактний позашляховик», який за розмірами менший, ніж Volvo XC40, і приблизно відповідає BMW X1.

На жаль, крім підтвердження планів і термінів, більше немає ніякої інформації. Alfa Romeo не назвала навіть імені новинки. Але тут можна згадати, що виходу цього поки безіменного компактного електрокросовера передуватиме гібридний середньорозмірний кросовер Tonale – концепт авто представили торік на Женевському автосалоні. Побудований на платформі СМР і близький за стилем Jeep Compass і Renegade, цей Tonale повинен проїжджати чисто на електричній тязі близько 50 км.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас