Bolt запустить в Україні сервіс доставки їжі Bolt Food і прокат електросамокатів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bolt запустить в Україні сервіс доставки їжі Bolt Food і прокат електросамокатів

Фондовий ринок
531
Незважаючи на пандемію коронавірусу і пов’язані з ним обмеження, сервіс Bolt підтвердив свої плани щодо швидкого запуску в Україні сервісу доставки їжі Bolt Food і сервісу прокату електросамокатів. Відповідну заяву зробив кантрі-менеджер Bolt в Україні Тарас Потічний.
За словами представника компанії, компанія Bolt впевнено почувається на ринку України і глобальний офіс продовжить інвестувати в країну, на відміну від того ж Uber, який прийняв рішення з сьогоднішнього дня закрити в Україні сервіс Uber Eats.
Сервіс з прокату електросамокатів компанія Bolt готувалася запустити ще навесні 2020 року, для чого навіть було запущено тестовий майданчик на території UNIT.City. Через карантин запуск перенесли на літо, при цьому його запустять відразу в декількох районах Києва з великою кількістю самокатів.
Також вже в поточному місяці компанія оголосить точну дату запуску сервісу доставки їжі Bolt Food. Компанія вже провела переговори з сотнями ресторанів і збирає під запуск команду і кур’єрів у Києві. Сервіс буде поступово запускатися в містах присутності Bolt в Україні.
Нагадаємо, раніше сервіс Uber Eats оголосив про закриття в Україні, а також з’явилася інформація про те, що свою роботу в Україні припиняє і сервіс доставки їжі Menu.ua, а компанія Menu Group покидає Україну.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас