Львів, Житомир та Чернівці отримали апарати ШВЛ від благодійного фонду ПриватБанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Львів, Житомир та Чернівці отримали апарати ШВЛ від благодійного фонду ПриватБанку

Особисті фінанси
15
Три апарати штучної вентиляції легень загальною вартістю майже 3 000 000 грн отримали лікарні Львова, Житомира та Чернівців від благодійного фонду ПриватБанку “Допомагати просто!” Це чергова поставка в рамках програми “Дихай! Разом проти коронавірусу”, яка покликана долати наслідки пандемії COVID-19.
В Чернівецьку обласну лікарню та лікарню №1 Житомира надійшли апарати ШВЛ HAMILTON-C1, а в Львівський обласний госпіталь інвалідів війн та репресованих ім. Ю. Липи – апарат HAMILTON-C3 PRO. Дані апарати багатофункціональні, за їх допомогою здійснюється як інвазивна, так і неінвазивна вентиляція, проводиться киснева терапія.
Директор Фонду Анна Павлова розказала, що з початку пандемії в ті регіони, ситуація в яких була найгострішою, фондом вже доставлено 11 апаратів ШВЛ. Очікується поставка ще близько 20. Обладнання, яким укомплектовують медичні заклади, виключно експертного класу, воно рятуватиме здоров’я і життя пацієнтів багато років.
Нагадаємо, що благодійний фонд ПриватБанку “Допомагати просто!” ініціював програму “Дихай! Разом проти коронавірусу”, яка акумулює кошти банку, його партнерів-благодійників та пожертви клієнтів на постачання критично необхідного медичного обладнання для обласних лікарень України.
Долучитись до акції можна через мобільну та веб версію Приват24, на сайті ПриватБанку або Благодійного фонду ПриватБанку «Допомагати просто!»
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас