Mastercard Більше повертається — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mastercard Більше повертається

Особисті фінанси
36
З червня 2020 року програму Mastercard Більше поновлено новими промо-акціями та пропозиціями. Тепер клієнтів Forward Bank-учасників програми чекає ще більше знижок, бонусів та розіграшів, а саме: згідно умов Програми, учасники мають можливість отримати бали за покупки, що перевищують 50 грн., здійснені за допомогою карток Mastercard. Бали на рахунок учасників зараховуються автоматично від двох до десяти днів.
Клієнти Forward Bank – держателі карток Mastercard – вже зараз мають можливість стати учасниками програми. Це можна зробити в декілька кроків. Спочатку необхідно зареєструватись на сайті https://bilshe.mastercard.ua/registration/. Після реєстрації потрібно підв’язати мінімум одну платіжну картку Mastercard в персональному кабінеті учасника, щоб мати можливість накопичувати бали та обмінювати їх на пропозиції.
Клієнти, які були учасниками попередньої програми Mastercard Більше, повинні заново пройти процес реєстрації та додати картки до свого персонального кабінету. Бали, що були накопичені в попередній програмі, автоматично стануть доступними, їх баланс можна перевірити в особистому профілі https://bilshe.mastercard.ua/profile/.
Нагадаємо, що Mastercard Більше – бонусна програма для держателів карток Mastercard від Forward Bank, яка надає її учасникам можливість накопичувати бали від розрахунків своїми картками у торгівельній мережі, обмінювати їх на різноманітні пропозиції від партнерів МПС Mastercard та приймати участь у акціях платіжної системи.
Детальніше про програму Mastercard Більше за посиланням https://bilshe.mastercard.ua .
Відповіді на поширені питання щодо програми Mastercard Більше.
Mastercard Більше повертається
За матеріалами:
Форвард
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас