Американська компанія Freedom Holding купує 20% акцій "Української біржі" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американська компанія Freedom Holding купує 20% акцій "Української біржі"

Фондовий ринок
312
Нацкомісія з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) на своєму засіданні 3 червня погодила купівлю американською компанією Freedom Holding, яка є материнською компанією учасника фондового ринку України «Фрідом Фінанс Україна», 20% акцій компанії «Українська біржа», яка також є учасником вітчизняного фондового ринку.
Про це повідомила пресслужба «Української біржі».
Голова правління “Української біржі” Артемій Єршов зазначив, що входження в капітал біржі потужного іноземного інвестора є позитивним сигналом для фондового ринку нашої країни. «Це говорить про те, що не тільки місцеві гравці, а й системні міжнародні інвестори бачать хороший потенціал в ринку і вірять у швидке відновлення української економіки», – цитує пресслужба слова Єршова.
Freedom Holding – корпорація, зареєстрована в США за законами штату Невада і має кілька дочірніх підприємств, які надають широкий спектр послуг в інвестиційній сфері: роздрібні брокерські операції з цінними паперами, дослідження, консультації в галузі інвестицій, вивчення ринку, надання корпоративних, банківських і андеррайтингових послуг. Філії та офіси компанії присутні в Росії, Казахстані, Узбекистані, Киргизстані, Україні, Німеччині, на Кіпрі. “Українська Біржа” – провідний організований ринок акцій і термінових контрактів в Україні. Торги на біржі стартували в березні 2009 року.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас