Входимо у ТОП-25 лідерів діджиталізації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Входимо у ТОП-25 лідерів діджиталізації

Особисті фінанси
39
Зовсім нещодавно ми запустили нашу нову віртуальну картку, а вона вже серед кращих рейтингу ТОП-25 лідерів діджиталізації. Без візитів до банку, без потреби заповнення стосу папірців та жодного пластику – лише кілька кліків у мобільному додатку «ЕКОбанк онлайн», і віртуальна картка готова до розрахунків.
Окрім своєї очевидної екологічності та легкості у користуванні та замовленні, картка стане у нагоді клієнтам, які купуватимуть валюту онлайн – гроші одразу будуть зараховані на рахунок залежно від його валюти.
Дружня порада: валюту краще купувати у мобільному додатку «ЕКОбанк онлайн» оскільки курс там завжди вигідніший, аніж у касі банку. А слідкувати за ним зручніше у нашому телеграм-каналі. Підписуйтеся, і завжди будьте в курсі найактуальніших новин.
Чим ще особлива ця віртуальна картка? Ось лише невеликий перелік її можливостей:
  • можна замовити в додатку у трьох валютах: гривня, долар США та євро:
  • на залишок коштів буде нараховуватися 12% річних у гривні, 1,5% річних у доларах США та 0,1% річних у євро;
  • картка активується та готова до розрахунків вже одразу у додатку;
  • безкоштовне зняття коштів в іноземній валюті;
  • максимальна безпека розрахунків в інтернеті.
    Саме тому віртуальна картка – ідеальний інструмент для онлайн операцій та отримання додаткового доходу, а головне – не виходячи з дому. Жодного ризику для здоров’я, менше шкоди для екології та нуль витрат. Більше цікавого та корисного про нашу віртуальну карку читайте у статті.
При відборі компаній, експерти видання «Власть денег» враховували масштаби діяльності у сфері діджиталізації та намагались відобразити широкий галузевий спектр бізнесу. Серед інших учасників рейтингу такі компанії як Microsoft Україна, L`oreal Україна, Syngenta, ДТЕК, Київстар, Нафтогаз та інші.
Входимо у ТОП-25 лідерів діджиталізації
Входимо у ТОП-25 лідерів діджиталізації
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас