"Нафтогаз" буде продавати газ населенню через банки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз" буде продавати газ населенню через банки

Енергетика
6264
“Нафтогаз України” має намір продавати газ для населення через державні Ощадбанк і ПриватБанк. У відділеннях банків можна буде укласти договір з 1 липня 2020 року.
Про це повідомив голова ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” Максим Рабінович в інтерв’ю агентству “Інтерфакс-Україна”.
“У нас укладені договори з двома найбільшими банківськими мережами і майже укладено договір з найбільшим поштовим оператором (Ощадбанк, Приватбанк і “Укрпошта”, – ред). Ми також ведемо переговори з багатьма роздрібними мережами”, – сказав він.
За його словами, поки що компанія не планує відкривати центри обслуговування клієнтів у стандартному форматі, а працюватиме через агентські мережі.
“Це великі банківські мережі, великі поштові мережі, це ті роздрібні точки, які вже мають певний трафік клієнтів. І клієнту буде зручно, наприклад, коли він піде вирішувати банківські питання, забрати посилку або відправити лист – заодно вибрати вигідний тариф на газ”, – сказав Рабінович.
Кабінет Міністрів переніс перехід на ринкові ціни на газ для населення з 1 травня на 1 липня.
Таким чином, “Нафтогаз України” буде до 1 липня 2020 року постачати газ на умовах ПСО постачальникам природного газу для потреб побутових споживачів і релігійних організацій.
Крім того, “Нафтогаз України” до 1 травня 2021 року постачатиме газ на умовах ПСО виробникам теплової енергії, які здійснюють виробництво теплової енергії для всіх категорій споживачів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас