Відвідуваність київських ТРЦ в перший уїк-енд значно нижча від докарантинної, візити стали цільовими — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відвідуваність київських ТРЦ в перший уїк-енд значно нижча від докарантинної, візити стали цільовими

Особисті фінанси
736
Київські торгово-розважальні центри (ТРЦ) за підсумками перших вихідних після зняття обмежень 30 травня не змогли досягти показників відвідуваності до введення карантину, проте зросла кількість цільової аудиторії, повідомили опитані агентством “Інтерфакс-Україна” представники торгових центрів.
“Потік відвідувачів все ще значно менший, ніж був до пандемії у всіх наших київських об’єктах: ТЦ Piramida, ТРЦ “Аладдін” і ТЦ Smart Plaza Obolon, де трафік в перші вихідні склав 53-60% від докарантинного. Водночас багато наших орендарів відзначають, що і коефіцієнт конверсії, і середній чек зросли, що означає, що ТЦ зараз відвідують більше цільових покупців”, – зазначила комерційний директор з торговельної та офісної нерухомості Dragon Capital Property Management Наталія Кравець.
Вона додала, що компанія розраховує поступово до кінця літа вийти на докарантинний рівень відвідуваності.
Наразі ТРЦ все ще працюють без розважальної складової і закладів громадського харчування, що є істотним стримуючим фактором для багатьох відвідувачів.
Директор ТРЦ Dream Town Роман Ємець розповів, що в докризовий період об’єкт відвідувало близько 1 млн покупців на місяць, на вихідні показник досягав 40-50 тис. на день, а в будні – близько 25 тис. відвідувачів на день.
У минулі суботу й неділю першим двом поверхам вдалося досягти докарантинного показника трафіку, але за рахунок практично не працюючого третього поверху відвідуваність всього ТРЦ була на рівні буденного дня, тобто склала близько 50-60% від докарантинного показника.
“У нас багато потоку забезпечує третій поверх, де розташовуються каток, дитячий розважальний центр, кінотеатр, ресторани з посадкою. Там також є близько п’яти магазинів, але люди туди просто не доходять”, – пояснив Ємець.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас